HeArt of Memories

1. Jouw levensverhaal – Your Life Story
Mijn fotografie legt vaak op symbolische wijze de cyclus van het leven vast, maar ik ben ook benieuwd naar jouw levensverhaal. Met jou, of met bijvoorbeeld jouw opa of oma, ga ik in gesprek en schrijf ik in vlotte taal jouw levensgeschiedenis. Jouw verhaal kan worden aangevuld met met jouw foto’s uit ‘de oude doos’ of met mijn fotografie. Jouw foto’s scan ik dan in en plaats ik bij jouw verhaal. Uiteindelijk krijg je een persoonlijk en mooie vormgegeven boek in een luxe geschenkbox (kleur naar keuze). En heb je een tastbare herinnering over jouw levensgeschiedenis. Voor jezelf en misschien ook wel voor bijvoorbeeld je dierbaren?

Het is ook mogelijk om jouw verhaal op te laten schrijven voor bijvoorbeeld jouw website, artikel in een magazine of persbericht.

Luxe giftbox met hierin het levensboek met een mooie linnen kaft. Er zijn verschillende kleuren en opdrukken mogelijk.
Luxe giftbox met hierin het levensboek met een mooie linnen kaft. Er zijn verschillende kleuren en opdrukken mogelijk.

2. Fine HeArt
In mijn artistieke & natuurfotografie zit vaak een bepaalde verstilling, een moment van rust. Ze zijn dan ook erg geschikt om bijvoorbeeld als kunst in een wachtruimte op te hangen, maar ook om als condoleancekaart te gebruiken. Zie hier een aantal werken die te koop zijn. Natuurlijk kan je ook met mij persoonlijk contact opnemen voor de mogelijkheden.