Met HeArt of Memories wil ik je warmte en troost bieden in bijvoorbeeld moeilijke(re) perioden in je leven. Ik heb o.a. de volgende producten ontwikkeld: troostkaarshouders, schilderijen en kaarten. Verder schrijf ik ook (levens) verhalen (meer informatie hierover lees je onderaan deze pagina).

1. Fine HeArt & Troostgeschenken
In mijn artistieke & natuurfotografie zit vaak een bepaalde verstilling, een moment van rust. Ze zijn dan ook erg geschikt om bijvoorbeeld als kunst in een wachtruimte op te hangen, maar ook om als condoleancekaart te gebruiken. Zie hier een aantal werken die te koop zijn. Natuurlijk kan je ook met mij persoonlijk contact opnemen voor de mogelijkheden. Ik heb (nog) geen webshop en bestellen kan door het sturen van een e-mail aan info@heart-photostories.nl.

Een kaars met een van mijn foto’s als opdruk. Uiteraard zijn andere designs ook mogelijk.
Een foto van een roos in een lijstje met passe-partout. Uiteraard zijn andere designs ook mogelijk.

2. Jouw levensverhaal – Your Life Story
Mijn fotografie legt vaak op symbolische wijze de cyclus van het leven vast, maar ik ben ook benieuwd naar jouw levensverhaal. Met jou, of met bijvoorbeeld jouw opa of oma, ga ik in gesprek en schrijf ik in vlotte taal jouw levensgeschiedenis. Jouw verhaal kan worden aangevuld met met jouw foto’s uit ‘de oude doos’ of met mijn fotografie. Jouw foto’s scan ik dan in en plaats ik bij jouw verhaal. Uiteindelijk krijg je een persoonlijk en mooie vormgegeven boek in een luxe geschenkbox (kleur naar keuze). En heb je een tastbare herinnering over jouw levensgeschiedenis. Voor jezelf en misschien ook wel voor bijvoorbeeld je dierbaren?

Het is ook mogelijk om jouw verhaal op te laten schrijven voor bijvoorbeeld jouw website, artikel in een magazine of persbericht.

Jouw levensverhaal opgeschreven in een mooi boek met linnen kaft en giftbox.